Om oss


Vokalgruppen Souls består av seks sangere med bakgrunn i ulike musikalske tradisjoner. Gruppa ble startet i 2009. Primært synger vi a cappella, men det hender vi sniker inn et instrument eller to. Sjangermessig spenner vi fra rock til klassisk, og trives særlig godt i popuniverset.

Mai Eckhoff Morseth  – Sopran

Mai er gruppas ubestridte diva, og er ikke vanskelig å be når det kommer til å by på seg selv, noe du skjønner når du hører henne dra de kuleste jazzsoloene. Hun er i tillegg, antakelig grunnet en musikalsk belastet oppvekst, den råeste vi vet om på svenske viser og Tramteater-tekster.

Nina Kjellsen – Mezzosopran

Ninas sangkarriere startet tostemt sammen med søsteren da hun var under et titalls år gammel.  Som liten foretrakk hun Anita Hegerland og Stevie Wonder. Siden avanserte hun til Genesis og The Doors, og i dag trives hun aller best i jazzen og soulens verden. Fortsatt synger hun, i tillegg til Souls, i Nittedal Gospelkor, samt i band. Det kan aldri bli for mye sang, mener Nina!

Marianne Vierli Svegård – Alt (i permisjon)

Marianne_Svegård

Den første gangen vi hørte Marianne synge, trodde vi det var fleip. Den lillle søtnosen synger så dypt at hun får Anne Grete Preus til å høres ut som Knut Arild Hareide. Det morsomste vi vet er oppvarminger med rulle-r, siden Marianne skarrer. Det er det nærmeste vi kommer noe å mobbe henne for. Marianne har et smil som smelter Nordpolen, og er ikke redd for å bruke det.

Ådne Sekkelsten – Tenor

Ådne  påstår selv at han lærte å synge av Paul McCartney, og slik kan det også ofte høres ut. I tillegg til å synge så folk (særlig Mai) griner, spiller Ådne en haug av instrumenter, i tillegg til å arrangere flere av låtene våre. Han er den eneste av oss som har flygel, som vi andre må konkurrere om å ligge på når vi skal spise konfekten vår.

Jostein Svegården  – Baryton

Jostein leder gruppa, i tillegg til å synge selv, arrangere låter og styre pianoet. Heldigvis er han en sjeldent tålmodig fyr, noen ganger så tålmodig at vi ikke vet om han sover eller er våken. Jostein spiller et utall instrumenter, blant annet trompet, piano og gitar – det siste gjør han gjerne også i søvne når festen trekker ut. Fester Jostein er på har en tendens til å gjøre det.

Morten Jutkvam – Bass

Morten er gruppas ferskeste medlem, og begynte i november 2018. Han har med andre ord litt av en noterekke å jobbe seg gjennom. Heldigvis lærer han så fort at vi andre stadig føler behov for å bøye oss i støvet! I tillegg til Souls, synger Morten i mannskoret Bellmen.

Foto: Dag Bryhn/privat

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Legg igjen en kommentar