Om oss


Vokalgruppen Souls består av seks sangere med bakgrunn i ulike musikalske tradisjoner. Gruppa ble startet i 2009. Primært synger vi a cappella, men det hender vi sniker inn et instrument eller to. Sjangermessig spenner vi fra rock til klassisk, og trives særlig godt i popuniverset.

Mai Eckhoff Morseth  – Sopran

Mai er gruppas ubestridte diva, og er ikke vanskelig å be når det kommer til å by på seg selv, noe du skjønner når du hører henne dra de kuleste jazzsoloene. Hun er i tillegg, antakelig grunnet en musikalsk belastet oppvekst, den råeste vi vet om på svenske viser og Tramteater-tekster.

Nina Kjellsen – Mezzosopran

Ninas sangkarriere startet tostemt sammen med søsteren da hun var under et titalls år gammel.  Som liten foretrakk hun Anita Hegerland og Stevie Wonder. Siden avanserte hun til Genesis og The Doors, og i dag trives hun aller best i jazzen og soulens verden. Fortsatt synger hun, i tillegg til Souls, i Nittedal Gospelkor, samt i band. Det kan nemlig aldri bli for mye sang, mener Nina!

Marianne Vierli Svegård – Alt

Marianne_Svegård

Den første gangen vi hørte Marianne synge, trodde vi det var fleip. Fortsatt kan vi bli lamslått over hvor fløyelsmyke, dype toner som kan komme ut av en så liten dame. Det morsomste vi vet er oppvarming med rulle-r, siden Marianne skarrer. Når vi tenker etter, er det det nærmeste vi kommer noe å mobbe henne for.

Ådne Sekkelsten – Tenor

Ådne  påstår selv at han lærte å synge av Paul McCartney, og slik kan det også ofte høres ut. I tillegg til å synge så folk (særlig Mai) griner, spiller Ådne en haug av instrumenter, i tillegg til å arrangere flere av låtene våre. Han er den eneste av oss som har flygel, som vi andre må konkurrere om å ligge på når vi skal spise konfekten vår.

Jostein Svegården  – Baryton

Jostein leder gruppa, i tillegg til å synge selv, arrangere låter og styre pianoet. Heldigvis er han en sjeldent tålmodig fyr, noen ganger så tålmodig at vi ikke vet om han sover eller er våken. Jostein spiller et utall instrumenter, blant annet trompet, piano og gitar – det siste gjør han gjerne også i søvne når festen trekker ut. Fester Jostein er på har en tendens til å gjøre det.

Anders Kjepperud – Bass

Selv om Anders kan synge så dypt at bare muldvarpen kan høre ham, mener han selv at hans største musikalske styrke ligger i rytmikken, der han fjellstøtt leder oss gjennom komp etter komp med sin varme røst. Som solist, de gangene vi slipper ham til, får han publikum til å grine og le om hverandre, enten han opptrer som Tom Waits eller Madonna.

Foto: Dag Bryhn/privat

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Legg igjen en kommentar