Omtaler

Sagt om oss!

 

Takk til Souls for proff, fantastisk, vakker, stilfull, rørende og romantisk sang i vårt bryllup på Lysebu! Vi er meget fornøyd. Spesiell takk for det spesiallagede arrangementet av «Fordi jeg elsker deg». Dere løftet kvelden!

Hilsen Reidun og Torkil Kvitberg Eckhoff

 

Tusen hjertelig takk for at dere kom til oss på vårt 50-års jubileum i Nittedal Røde Kors. Det var utrolig fint å høre på de flotte sangene dere fremførte for oss. Kunne hørt på dere i flere timer. Feiringen var utrolig bra, noe dere må ta en del av æren for. Tusen, tusen takk.

Helge Gillebo

 

Tusen takk til Souls for en helt nydelig avdeling. Dere er rett og slett superflinke, veldig samkjørte og en nytelse å låne øret til. Tusen takk for at dere bidro til kulturhusdugnaden og til topp stemning i tidenes første julemarked på Prøysentorget.

Mariann Torsvik

 

Tusen takk til fantastisk flinke Souls som kickstartet julestemningen på julebordet til 3 Step IT AS. Rørende og vakkert, samstemt og flott. Jeg elsket versjonen av «Stjernesludd»! Et besøk av Souls anbefales til alle som ønsker å komme i julestemning!

Kari Bente Berg Johansen

 

Tusen takk til Souls for kjempeflotte innslag under kulturprisutdelingen i rådstua! Dere imponerte meg med vakker sang og stor presisjon. Dere bidro virkelig til at kulturpriskvelden ble et helt spesielt minne for prisvinnere og gjester.

Inge Hallgeir Solli

 

Tusen takk for at dere gjorde bryllupssermonien vår HELT magisk. Det var alt vi ønsket oss – og mere til. Stemningsfullt, vakkert og med stålkontroll på alt. Dere er rå!

Benedicte Wessel-Holst

 

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre